Ouderteam

KSA Torenwacht Diksmuide wordt sinds 1996 geruggensteund door het ouderteam.
Dit ouderteam heeft als doel morele en materiële steun te bieden aan de werking van de KSA.

Het ouderteam wordt momenteel gevormd door een 14-tal ouders aangevuld met de hoofdleiding van KSA Diksmuide. 
Indien er nog ouders zijn die zich geroepen voelen om deel uit te maken van het ouderteam zijn ze zeker welkom en kunnen hun naam doorgeven aan onze secretaris Nathalie Debruyne (via nathaliedebruyne@skynet.be).

Als ouderteam geven wij het volle vertrouwen aan de leiding. Wij verwachten wel dat de leiding hun verantwoordelijkheid opneemt tegenover de leden en hun ouders.
Het ouderteam blijft dus op de achtergrond en geeft niet de intentie om zich te moeien in de dagdagelijkse activiteiten van de KSA-leiding.

Als oud KSA leider ben ik enorm fier om deel uit te maken van KSA Torenwacht Diksmuide. Momenteel tellen we meer dan 200 leden, en zijn daarmee de grootste jeugdbeweging uit Diksmuide en verre omsteken. 
Dit is het resultaat van jarenlang enthousiaste inzet, van een prachtige groep jonge mensen die veel van hun vrije tijd spenderen in KSA. 
Het doel van deze inzet is om jullie kinderen op sociaal en persoonlijk vlak te ontwikken en op die manier een voorsprong te geven binnen de steeds vlugger veranderende maatschappij.

Dank aan alle leden en hun ouders voor het vertrouwen.
Dank aan alle leiders voor de grenzeloze inzet.

Namens het KSA ouderteam
Jürgen Van Collie
Voorzitter vzw