I Love Beenhespe

Beste leden, ouders en sympathisanten van KSA Torenwacht,

 

Dit jaar organiseert KSA Torenwacht Diksmuide voor de tiende keer ‘I Love Beenhespe’. Deze eet- en dansavond wordt georganiseerd op zaterdag 16 november 2019.

 

I LOVE BEENHESPE wordt georganiseerd te Zonnestraal waar een grote feesttent zal worden opgesteld. Op deze avond zal, zoals de naam laat doorschijnen, beenhesp worden geserveerd, met de nodige groentjes, sauzen en frietjes. Een drankje en wat muziek zorgen voor gepaste ambiance achteraf. De opbrengst van deze eetgelegenheid dient ter ondersteuning van onze werking en is uiterst noodzakelijk om de KSA steeds vernieuwend te kunnen houden.

 

Deze gezellige avond begint om 18u. Bij aankomst is er mogelijkheid om te genieten van een lekkere aperitief, gevolgd door het hoofdmaal. Na de maaltijd is er de mogelijkheid om wat te blijven praten met een lekker streekbiertje bij de hand of geniet van ons talrijk dessertbuffet! 

We willen u van harte uitnodigen op ons eetfestijn. U kunt kaarten kopen bij iemand van de leiding of door het gepaste bedrag over te schrijven naar het rekeningnmmer BE66 7310 0884 3543 met de vermelding van je naam. De kaarten zullen dan aan de kassa klaar liggen.

  • Prijs eetkaart volwassen: 15 euro
  • Prijs eetkaart kind: 12 euro

We hopen dat u er bij kunt zijn op 16 november om er samen met ons een gezellige avond van te maken!
 

Vriendelijke groeten,
KSA Torenwacht Diksmuide