Welkom

Welkom op de site van KSA-VKSJ Torenwacht Diksmuide. Met deze site willen we u wat informeren over het reilen en zeilen binnen onze ksa en ook de nodige informatie brengen voor onze leden. 

Wij zijn een amusante (lees: de tofste) jeugdbeweging voor jongens & meisjes vanaf 6 jaar en ouder. Gewoonlijk komen wij samen de zaterdagmorgen van 9u30 tot 11u30 op het terrein ‘Zonnestraal’. Geen enkele inschrijving op voorhand is nodig: heb je zin, kom af!
Alle soorten activiteiten komen aan bod: Soms gaat het er rustig aan toe, soms wat vuiler. Uiteindelijk komt het erop neer dat iedereen wel eens zijn favoriete spel zal kunnen spelen. 

Tot slot hebben we ook elk jaar een spetterend kamp in de maand augustus. Eens je dit hebt meegemaakt zul je nooit nog twijfelen over de Ksa! 

Op deze site vind je o.a. het recentste nieuws (‘Nieuws’), onze volgende activiteiten en de trimesterplanningen van elke ban(‘kalender’). Wie wat meer informatie wil over onze werking vindt dat onder ‘bannen’. Foto’s kun je hier ook vinden en bovendien mag je altijd een berichtje achterlaten op het gastenboek of kan je persoonlijk contact opnemen met ons.

Hopelijk tot op één van onze activiteiten, 

Groetjes,

Het Bondsteam, Friedl Van Acker en Jelle Demol